10 dagar kvar!

jag vet inte om ja klarar av det här längre, jag är inte redo känns det som!
pratar om nått annat så länge, idag träna jag och lattja vi inveg doom nya grjeorna vi fick i julklapp :) härligt att ha varma kläder hundförarväst och träningsleksak och ett nytt koppel ett stort + :) hon är så duktig min prinsessa! det kommer va så skönt att få ha med henne så jag inte blir helt ensam.
 
kan inte skriva mer jag håller inte..
 

ska försöka hålla igång!

kommer defentift bli mer aktiv sen i forshaga men nu är det så här att jag och vovven har inte tränat på två dagar, igår körde vi mest på långa promenader istället sen på kvällen träffade jag kompisar och drog hem till simon så har inte vart hemma idag där för har vi inte kunat träna, det blir mörkt så fort och det är ju inte upplyst nånstans här! men det får helt enkelt bli imorgon ;)
vi hörs :)
Jag och Lattja saknar snön! :(

den här jävla känlsan!

över att man är lyckligen men även har ångest! har äntligen tagit kontakt med en gammal kompisa som jag har saknat så sjukt mycket! och så ska jag flytta om 17 dagar då får jag lite ångest, har fått det nu nåra gånger över att flytta från familjen vänner släkt alla.. självklart har jag 2 partyplingor i forshaga men vafan resten då? jag är helt hundra på att jag kommer få det toppen i forshaga men det kommer vara lite svårt att lämna alla :/ MEN JAG KOMMER ABSOLUT TILLBAKA! som sagt det är bara 1 och ett halvt år kvar tills jag tar studenten! och jag kommer hem på alla lov :)
Tro mig du är saknad! <3
 

gammal bild