saningen

jag har faktiskt jätte svårt att bo i forshaga jag vet inte riktigt varför, självklart saknar jag min familj och vänner men det är bara något som inte känns rätt i forshaga.. jag får faktiskt lite smått panik av tanen att jag ska till forshaga på söndag, visst känns det jätte spännande att få börja om med choko men ändå känns det så trist där uppe när det är nåon känsla känns bra.
 

lite ändringar på bloggen!

halloj gott folk, det kommer faktiskt va lite dålig uppdatering tills jag kommer tillbaka till forshaga just nu är jag hemma i bålsta då jag har looooov :D kommer även bli lite ändringar på bloggen, för att jag kommer börja träna rätt mycket med mig själv och choko när vi kommer till forshaga, på söndag åker jag och tar då med mig choko hur ska jag klara mig utan min svarta lilla puma? men jag får komma hem lite oftare på helgerna :D sa även byta header när jag har fixat en ny tänkte få in lite bilder på choko eftersom att det kommer handla väldigt mycket om honom! det va en liten uppadatering har inte så mycket mer att säga vi hörs!
Så jädra söt är honom! saknar valptiden lite <3
 
 

Glömde blogga igår!

Halloj, igår så hade jag bara en lektion och det va att vi skulle städa i hundstallet, så jag städade i våran gång och även ettornas, va väldigt bra träning för lattja att jag va på andra sidan av boxen, efteråt gick jag hem med lattja och drog sen och åt, kom hem igen fixadelite grejer sen gick vi till hubdshopen och köpte två leksaker! En kampfläta med en boll, och en boll som va nät liknande mönster lägger upp bild, sen gick vi till träningsplanen och tränade allt från lydnad till freestyle :) kampleksaken med en boll på slitet tog hon sönder, så nu är det bara en fläta, sen bollen som vi köpte va en jätte bra träningsleksak! Så idag slutade jag runt 11.00 hade en föreläsning på morgonen om hur man ska va och tänka på vid tävling! Jag har dock långt dit sen gick vi hem åt och så gick jag på en promenad med lattja, vid sjön tog med bollen för tänkte gå ner till träningsbanan så vid vattnet tappar hon självklart bollen, och det säger bara plump och den är borta! Så jag gick till hundshopen och köpte en ny för tycker den är grymt bra! Sen gick vi ner till träningsbanan och det gick galant! Grymt kul! Dock har det tyvärr börjat snöa här igen så nu ligger det ett snö täcke på marken! Blir så arg för lattja blir ju värre i tassarna när kylan är här usch skönt att få komma hem till Bålsta där det är vår Yeyy två dagar kvar vi hörs!

Trött hund?


En lektion

Halloj idag har jag haft en lektion va jätte skönt gick sen och hämta lattja i stallet så gick jag hem i sköna varma solen gick och åt lunch kom hem städade hela lägenheten, gick sen ut på långpromenad med lattja till en stor stor skog, som har väldigt mycket diken och åar så blöt om fötterna blev man men fasen va skönt det va att gå ut när det är sol och värme! Vi lekte lite och hittade nya vägar gick i hög snö och mycket terräng jätte bra för lattja :)) när vi kom hem somnade lattja i min ny bäddade säng och nu ska vi gå ut en sväng till sen ska jag laga mat, få se om det blir lite hjärngymnastik för henne också ha de bra! 




Söndag! :)

Halloj nära och kära haha!
Nu är söndagen snart slut och imorgon har jag endast idrott på morgonen sen slutar jag, planerar på att gå en långpromenad Med lattja då sen ska jag plugga och städa :)
Jag har en rätt chill vecka, riktigt skönt faktiskt! Idag tränade vi på apportering vilket gick rätt bra, hon ta apporten sitter bredvid mig tittar på mig MEN tuggar! Suck men det får vi öva på! 
Ha det bra har inte så mycket mer att berätta hejdå:)

Idag va det grönt i skogarna :)

Snöstorm i Värmland

Halloj, idag är det lördag och endast 6dagar tills jag åker hem :D jag och lattja har idag vart på lång promenad i en skog som jag endast hade vart i en gång innan och då hade jag Rebecca som kunde vägen nu gick jag själv och det blev ju ett äventyr, först gick vi vilse i bostadsområdet och jag bara gick och gick jag försökte följa träden för jag visste att jag skulle till skogen men det va träd överallt hahah, sen när jag äntligen hittade skogen så gick jag vilse i den, och det snö/regna så va väldigt blött, jag ramlad hahah och vi fick hoppa över bäckar och träd haha rena träningen:) sen kom vi hem till slut och vilade lite nu har vi vart ute igen och jag ska väl käka snart sen ska vi nog köra lite klickar träning här inne men jag vill inte sätta igång lattja för hon har väldigt stora problem med höger framtass ibland kan hon inte ens stödja på den usch min lilla puma :) 
Imorgon blir det sov morgon vi hörs :)


Så fin i sitt täcke helt klart nöjd! :)

14 februari vad säger ni?

Jag är inte så mycket för att fira alla hjärtansdag därför ser jag det här som en vanlig fredag med lite extra kärlek till nära och kära :) idag började vi kl 9.00 med en dragtävling i skola. Vilket inte jag deltog i för vill inte lägga sån press på lattja, så vi sprang till skived och tillbaka i lungn och ro inget drag, hon skötte sig utmärkt :) efter det va de lunch i skolan och sen stöd lektion, lattja fick följa med på stöd lektionen där vi gick igenom olika tränings metoder vilket va riktigt intressant tycker jag :) kommer bli tråkigt att lämna lattja hemma nu när jag har lärt mig så mycket, men jag får ju hit Choko och då får vi börja från ruta 1 och det kan ju alltid vara kul att bygga upp ett band från början! Men iallafall nu har lattja fått vila en stund sen reste hon på sig och kunde inte lägga någon vikt alls på höger fram👎 inte bra, men har masserat henne nu det kommer nog bli skönt för henne att få komma hem till lungn och ro i skogen :D åh Gud kommer sakna henne så mycket men vi är inte där en! Ikväll blir det pizza till middag mums ha en bra fredag :D

Sitta i knät alltid! :)))

Nej men kolla de är torsdag!

Och imorgon är det fredag 👍 vi har inga lektioner på förmiddagen vi har tävling i drag vilket jag inte har anmält mig till för vill inte dra med lattja med ett sådant tryck, gör hellre det på fritiden i lungn takt :) 
Idag va lattja och simma gick förvånansvärt bra! Hon simma utan flytväst och skötte sig duktigt hon hoppa till och med ner själv efter ett par gånger :))) jag upptäckte även att hon har fått vattensvans vilket kan bero på kyla/blött som när det regnar och hon inte torkar och så, det är en körtel i svansen som svullnar och viker sig, så det ser ut som svansen har gått av, så idag har jag köpt ett BoT täcke (back on track) som värmer upp muskler och leder täcker armbågar, rygg, höfter och svans riktigt bra:D hon har faktisktpå sig det nu för att hon ska ha det 4 timmar om dagen nu i början för att huden/pälsen ska bli van med materialet :) jag ser bara positiva saker med det här täcket hon har vart riktigt pigg och busig ett stort plus :D 
Vi hörs!


Jag har en väldigt vacker hund :*

Nu så:)

När jag kom hem sen idag så städade jag möblera om, och diska sen gick jag på en promenad med lattja, det va dimmigt ute då riktigt mysigt tycker jag 😊 har faktiskt inte gjort så mycket idag men har inte heller vart på det humöret, har även tränat lite med lattja idag men hon har inte vart fokuserad på mig, det sög ju men de blir nog bättre faktiskt både jag och lattja har vart lätt slappa idag :) 
Vi hörs!


Min demon ;)

Onsdag... Sportlovet börjar närma sig

Hejhej sitter nu i klassrummet och väntar på att vi ska börja, har ett prov sen slutar jag för dagen och ska gå hem till lattja så får vi se vad som händer! Har sån träningsvärk så jag vet inte vad, ville inte resa mig ur sängen imorse fick kravla mig ner 👍 
Skriver ett inlägg senare kanske vi hörs :)

Min lilla skit nu ska vi köra dom sista dagarna! :D


Tisdag, onsdag, torsdag

Sen fredag..
Hej iallafall, idag är det tisdag och jag började 8.50 i hundstallet sen va det en lektion hundkunskap 2 vi prata om patrullhundar vilket är jätte intressant tycker jag :) vi slutade ca 11.30 och då gick jag hem med lattja eftersom att jag har en lektion sen vid tre så tog jag hem lattja nu så kan gå på promenad sen ska jag gå på lektion, och imorgon är det onsdag och då slutar jag kl 10.00 riktigt onödigt att ha lattja i stallet i ca 1,5 timma, sen på torsdag har jag hund sim till kl 12.00 sen slutar jag (Y) och på fredag har vi skol-SM i drag, och då ska jag gå på promenad med lattja istället :) så rätt slapp vecka men ska plugga som fan när jag har tid över :) ha en bra dag!
Igår när vi kom tillbaka till Forshaga sprang vi på en rejäl promenad :) mysigt!


Forshaga

Imorgon bär det av mot Forshaga igen, sen är det bara ca 10 dagar kvar innan jag får komma hem igen :) då är det nämligen sportlov!! Och efter sportlovet följer Choko med till Forshaga de kommer bli väldigt spännande ;) kommer va kul att prova på med en annan hund och börja om från början och skapa ett band mellan mig och Choko eftersom att han ska bo med mig på heltid, bor ju med Anna-Li och pixie och Choko känner ju dom så jag tror och hoppas han kommer trivas :D 

Skönt och vara hemma tycker lattja 😊❤️


hemma i bålsta!

GUUUUUUUD va skönt säger jag bara, plus att jag börjar bli fris :D åker tillbaa till forshaga på måndag, alltså missar jag idrotten på måndagen men jag känner att det kan jag ta igen sen, både jag och lattja tycker det är underbart att vara hemma, man märker på lattja hur hon tycker det är skönt att "flocken" är samlad och jag är bara glad för att få träffa familjen :D snart kommer även simon så jag får lite sällskap, syrran hade inga lektioner idag så hon har vart hemma med mig så vi åkte till donken och sen vidare till mammas jobb med lattja :D det va så skönt att sova i min säng som känns som en dubbelsäng bara för att i forshaga sover man i en 90 säng hemma har jag iallfalll 120 :D så både jag och lattja får plats underbart! sen är det bara två veckor kvar när jag åker tillbaka :D
och dom två vecorna kommer jag faktiskt njuta av för de är sista gången jag har lattja sen byter jag hund :) så det blir ju spännande :D vi hörs!
 

Jättedålig på att uppdatera

Hej, har inte skrivit på några dagar, men så här har de vart, i fredags så började jag hosta och ha mig och kände på mig att jag skulle bli sjuk, sen i helgen fick jag feber förkylning halsont och mycket mer vilket blev jätte jobbigt när man har en hund att ta hand om och ta hand om sig själv, men på söndagen tog Pari ut lattja på långpromenad så jag kunde ligga och vila :D sen igår va enda lektionen vi hade va idrott och då fick jag stanna hemma och då blev min förkylning ännu värre så idag gick jag till skolan och va bara på första lektionen sen gick jag hem. Nu har jag pratar lite med mamma och hon har bokat biljett till mig så imorgon ska jag få åka hem till Bålsta :DD kommer bli jätte skönt att få komma hem och ha sin mamma runt om sig :) jag är en mamma gris eller egentligen inte bara mamma gris jag behöver hela familjen :) speciellt min underbara syster :*