du gör mig lycklig!

jag vet inte vad jag skulle ta mig till ifall vi inte hade fått ha med oss hund här jag skulle känna mig så ensam lattja gör min vardag hon gör min lkväll hon gör min morgon! så länge hon mår bra mår jag bra! 
dom senaste dagarna sen Fredag natt/ lördag morgon har vi haft e jobbigt lattja har haft problem med magen tarmarna stod inte rätt till och hon va jätte lös i magen och bajsade även blod och självklart är inte apoteket öppet här på helger, de va öppet på lördagen till 13.00 men va ute och gick med lattja hela dagen för att sätta igång tarmarna så missade det :( och mina favorit vetrinärer är hemma i bålsta såklart! men idag vilken lättnad på morgonen bajsade hon normalt hon har endast fått ris och kokt kyckling senaste dagarna så på lunchen gick vi och köpte nytt foder som är snällt mot magen pro plan lam och ris så nu har hon fått små portioner lite då och då och magen har inte krånglat en men hon har även inte bajsat :( så vi får se nu när jag går en kvälls promenad hon har inte bajsat sen i morse men som sagt hon började få mat vid kanske 16.00 tiden! så de kommer nog :) nu ligger hon och sover brevid mig i sängen:) de e så skönt för hon har senaste dagarna haft så svårt att slappna av men nu känns de på bättringsvägarna och de har inte blivit något godis alls sen i fredags på dagen men träning har de blivit lite då och då, hon fick nämligen en ny leksak idag när vi köpte mat de va en kong squze (stavning) som låter och studsar åt alla håll och kanter så den är super bra att träna med för hon är ju snabb som attans då och då behövs de inte godis alls! :D  vi får se vad som händer i veckan! ha de gött :)
vi saknar vår kära familj <3
 

bilder!

bästa! 

då va vi i forshaga!

halloj va ett tag sen men nu är jag tillbaka förhoppningsvis på heltid ;) jag och lattja har landa i forshaga och vi hade mycket packning med oss, nu har vi packat upp och fixat i rummet lite ;) Anna-li åkte iväg med rebbeca och ino runt 18.30 tiden dom åkte till vetrinären ino har blivit akut sjuk och spyr upp blod och bajsar blod! och de e så sjukt för dom har fortfarande int kommit in hos vetrinären!! så nu är iallfall jag hemma med lattja och pixie :) vi ska snart gå på en kvälls prommenad :) imorgon blir de nog träning med lattja och de ska ju bli jätte roligt :)) ska försöka hålla igång bloggen och skriva som en träningsdagbok :) 
har inga bilder på den här datan (ny) så fick bli en gammal bild på sambon och lattja här i lägenheten ;)